Kanan sisäfilettä pippurikermakastikkeessa
Äidin tekemästä kanasta röyhkeästi apinoiden, tässäpä resepti aivan mahtavaan kanaruokaan. Helkan kanssa maisteluiden perusteella n. neljä annosta.
- 450g Atria Broilerin sisäfilettä (valmiiksi maustettu)
- 2 dl Valio kuohukermaa
- 100 g Crème Bonjour Deluxe Mustapippuri-Tillituorejuustoa
- riisiä
- pakastepussi pikkuporkkanoita
Valmistus kestää parisenkymmentä minuuttia. Kanafileet ohjeen mukaan n. 7 min per puoli paistinpannulla (vähän ennakoin jälkimmäisestä puolikkaasta itse). Riisit kiehumaan samalla. Kun kanat ovat kypsiä, kerma ja tuorejuusto sekaan ja kannen alla vähän aikaa. Sillä aikaa pikkuporkkanat ohjeen mukaan vähään kiehuvaan veteen ja pari minuuttia keittäen. Minusta porkkanat ovat valmiita vähän ennen kuin ne ovat aivan täysin pehmeitä.
Nautitaan hyvässä seurassa. On muuten hyvää!